Eindhoven Sport Festival

Met DRIP waren we in september aanwezig bij het Eindhoven Sport Festival. En het moet gezegd worden: het was een waar spektakel op de Kruisstraat! Kinderen konden meerdere sporten uitproberen en zo ervaren wat wel of niet bij hen past. Daar moest DRIP bijzijn!

Bij onze DRIP-stand hadden we leuke challenge voor de kinderen om pittenzakjes in de DRIP gaten te gooien. Wanneer zij 2 van de 4 zakjes erin kregen mochten zij iets uitzoeken in de DRIP shop. En je kunt het wel raden: Het was knetterdruk bij de DRIP bus!

We hebben heel veel kinderen (88 stuks) blij kunnen maken met sportkleding. Daarnaast zijn dit soort evenementen goed voor ons om de werkwijze te testen en aan te passen. Het is niet eenvoudig om iedereen tevreden te stellen en/of te voorzien van een item. En hoe sluit je goed af? Of hoe zorg je ervoor dat kinderen niet 15 minuten tussen de sportkleding aan het zoeken en twijfelen zijn wat te kiezen? Allemaal positieve uitdagingen die we elke keer weer iets beter ingeregeld krijgen.


Posted

in

by

Tags: